Posthuma
De Echte Bakker

Roggebrood

Roggebrood van Echte Bakker Posthuma

Eén van onze meest verkochte producten is het eigengemaakte roggebrood. Het geheim van ons roggebrood zit in de eenvoud; eerlijke verse producten met passie voor het ambacht. Het recept van ons roggebrood is al meer dan 50 jaar oud. De typische zachte smaak krijg je door het lange productieproces, het duurt maar liefst 20 uur voordat het roggebrood in de winkel ligt.

Zeer voedzaam

Roggebrood is een zeer voedzaam product bereid uit gebakken deeg, water, zout en tarwezemelen. Een plakje roggebrood levert maar liefst 15 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan voedingsvezels en ijzer op. Eet smakelijk!

Roggebrood is heel goed te eten als tussendoortje. Posthuma heeft nu ook een variatie op het roggebrood ontwikkeld, genaamd de "roggeknar". Hier is een combinatie gemaakt van rogge en volkorenbrood, gevuld met krenten, rozijnen en noten.