Posthuma
De Echte Bakker

Op zoek naar een stageplaats

Wil je bakker worden? Lijkt het je leuk om te kiezen voor de opleiding Detailhandel? Of zoek je voor je afstudeerscriptie een interessant onderwerp binnen het MKB?

Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor zowel de bakkerij als de handel. Niels van der Wal heeft zijn opleiding als praktijkbegeleider afgerond en is bevoegd jou te begeleiden.

Kies je voor de opleiding Handel, of wil je een afstudeelscriptie schrijven, neem dan contact op met Nyncke Posthuma

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Iedere dag toveren onze bakkers prachtige producten uit de overn. De banketbakkers maken met liefde de lekkerste taarten, oranjekoek en gebakjes klaar. En al Posthuma's lekkernijen worden verkocht door een topteam in de diverse winkels.

 

Proef , Beleef en Geniet!!

 

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.