Posthuma
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Op zoek naar een stageplaats

Wil je bakker worden? Lijkt het je leuk om te kiezen voor de opleiding Detailhandel? Of zoek je voor je afstudeerscriptie een interessant onderwerp binnen het MKB?

Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor zowel de bakkerij als de handel. Niels van der Wal heeft zijn opleiding als praktijkbegeleider afgerond en is bevoegd jou te begeleiden.

Kies je voor de opleiding Handel, of wil je een afstudeelscriptie schrijven, neem dan contact op met Nyncke Posthuma

Team

Team Echte Bakker Posthuma

Dag en nacht staan onze medewerkers voor u klaar. Iedereen beschikt over de kennis en vakmanschap waar wij voor staan. Wilt u nu weten; wie is dat aardige meisje die mij iedere woensdagmiddag dat lekkere brood verkoopt? En wie maakt toch altijd die lekkere Deense luxe?

Bakkerij:

Niels van der Wal - Johan Koornstra - Jelte Douma
Albert Jan Adema - Johannes Smink - Dieuwke Kooistra  - Hester Jansen - Jappie Sieperda 
 

Winkel:

Sylvia Hallema-Ruiter - Anne Mieke Douma - Trynke Draijer - Akke de Boer- Margre van der Pol - Tineke Krol -Dirkje Yda Abma-Tjitske Hiemstra- Grietje Attema - 
- Geertje Bakker - Irma Hettinga Geertje Smits- LIsa Kooistr - Lisanne Burghreaf - Anne van der Velde - Gebrich Greidanus - Iris Feenstra - Sybiel van der Goot